+ 45 7587 1006
Påsken 2019

 

Åbningstider:

Vi holder åben fra 10.00 – 21.00 i alle Påskedage
Køkkenet lukker kl. 20.00.

 

Brunchtallerken 10 - 11.30:

Kaffe / te og 1 glas juice

Hjemmelavet frugtyoghurt m/ musli

Pandekage m/ sirup

Scrambled æg m/ bacon og purløg

Små brunchpølser

Valnødde spegepølse m/ rå løg

Brie og blåskimmelost m/ peberfrugt og vindruer

Marmelade, nutella og smør

Chokoladekage.

Hjemmebagte boller og rugbrød

Pris pr. person 155,- kr.

Frokost 12 – 16.00:

 
 

Påskebræt:

Æblesild m/ karse

Karrysild

Fyldte æg m/ rugbrødschips

Grøn lakseroulade på bund af sprød salat m/ spinat og basilikum

Grillspyd m/ kinarejer og både af limefrugt

Blinis m/ krydret cremefraiche, rejer, dild

Brie, frugtskiver

Mazarinkage m/ appelsin og chokolade

Peberfrugtbrød, rugbrød, kiks og smør

155,- kr. pr. kuvert

Min 2 kuverter.


 

Vi har også vores faste frokostkort.

 
 

Aften 17 – 20.00.


Påskemenu:


Forret:

Varmrøget laks, perlebyg m/ fetaost og grønt


 

Hovedret:

Lammekølle m/ stegte kartofler, rødløg og løgsauce


Dessert:

Islagkage m/ fragilite bund, chokoladesauce og friske bær


 

Hovedret 189,- kr.

2 retter 235,- kr.

3 retter 285,- kr.


 

Vi har også vores faste Aftenkort.

Bordbestilling på 75 87 10 06


 


 

 


 


 

 


 


Få besked, når vi laver noget spændende du kan være med til.



Jelling Kro | Gormsgade 16 | 7300 Jelling | T. +45 7587 1006 |  info@jellingkro.dk